نرخ نمونه برداری صحیح در صدابرداری

ساخت وبلاگ
در واقع سمپل ریت بالاتر یعنی کیفیت بالا تر و دستیابی به کیفیت بالاتر مستلزم داشتن کارت صدائی خوب و مناسب است که بتواند سمپل ریت های بالا را به صورت بهینه پشتیبانی کند.

به عنوان مثال اگر در پروژه ای از لاین های زیادی استفاده می کنید بهتر است برنامه میزبان بر روی سمپل ریت 24-48 تنظیم شود تا مشکلی در بافر سایز و فراخوانی پلاگین ها نداشته باشید .البته این در صورتی است که سیستم کامپیوتر شما توان پشتیبانی پروزه های با سمپل ریت بالا را به طور کامل نداشته باشد.

در غیر این صورت سمپل ریت 24-96 بی شک از کیفیت برتری نسبت به سمپل ریت 24-48 برخوردار است. یکی از خصوصیات استفاده از سمپل ریت 24-48 سبک بودن برنامه میزبان فراخوانی تعداد بیشتر و بدون مشکل پلاگین ها می باشد که در پروژه های با تعداد لاین بالا اهمیت بسزائی دارد.

خصوصیات سمپل ریت 24- 96

  • فایل های 96 کیلو هرتز به فضای بیشتری برای ذخیره شدن دارند.
  • فایل های 96 کیلو هرتز نیاز بیشتری به قدرت پردازنده کامپیوتر و نرم افزارهای میزبان برای پردازش و پخش دارند.
  • بعضی از پلاگین ها مخصوصا همسانساز ها برای پردازش بهتر و تفکیک صداها نیاز به سمپل ریت بالاتری مثل فایل های 96 کیلو هرتز دارند.
  • فیلترهای باز شده بر روی فایل های 96 کیلو هرتز از کیفیت خروجی بهتری برخوردارند . در کل فایل های 96 کیلو هرتز به عنوان نمونه هائی بهتر و با کیفیت تر برای ارائه کارهای ضبط شده می باشد. و......

چطور می شود به این تفاوت ها پی برد؟

از طریق ساخت یک قطعه به دو نوع سمپل ریت و گوش کردن آنها در شرایط محیطی و امکانات ساخت و پخش یکسان می توانید متوجه تفاوت های آن شوید


موضوعات مرتبط: نرخ نمونه برداری صحیح در صدابرداری سلفژ چیست...
ما را در سایت سلفژ چیست دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mohammadmmusic بازدید : 47 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 14:03